“Klantenservice”

Toelichting op activiteiten, programma, accomodatie en maaltijden.

In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn een aantal activiteiten van de Zeezoogdierdagen niet gratis, vanwege de hoge kosten van de organisatie van deze dagen tesamen met onzekere financiële toezeggingen.
De activiteiten waarvoor een bijdrage gevraagd wordt, zijn:
–  Lezingenprogramma op het NIOZ inclusief lunch, koffie/thee en koek (zaterdag overdag),
en de maaltijden.
Betaling vindt plaats via de Zeezoogdierdagenshop.

Verplichte reservering voor enkele activiteiten
Sommige activiteiten kunnen maar een beperkte hoeveelheid deelnemers aan en/of hebben tijdsloten voor een gelimiteerde hoeveelheid bezoekers per sessie. Dit zijn:
Lezingenprogramma op het NIOZ (zaterdag overdag),
Workshop: analyse maaginhouden (zondag overdag),
Bezoek: bottenschuur ‘Groenland’ (zondag overdag).

Accomodatie en maaltijden
De werkgroep heeft goedkope accomodatie (zeker gezien de voorjaarsvakantie!) gereserveerd waar de deelnemers gebruik kunnen maken tegen betaling (voor prijzen zie de webshop). Dit is bij StayOkay, gunstig gelegen bij het centrum van Den Burg en waar ook een bar is en een aantal activiteiten zullen plaatsvinden. De deadline hiervoor is verstreken per 1 feb. 2019.

Ook hebben we voor de Zeezoogdierdagen goedkope maaltijden kunnen regelen (vrijdagavond in StayOkay; zaterdagavond in Ecomare (vol) en StayOkay). Er zijn lunchpakketten á 7,50 beschikbaar. Extra lunchpakketten zijn te bestellen, alsook voor zondag en/of voor partner/gezinsleden.
Let op: voor het lezingenprogramma op het NIOZ is een lunchpakket inbegrepen in de toegangsprijs.Zeezoogdierdagenshop gebruiken

Hoe te bestellen

1. Maak een keuze.
Het goedkoopste is de “Topdeal” voor 115,= waarbij toegang tot het lezingenprogramma en alle maaltijden en accomodatie op een vier- of zespersoonskamer is inbegrepen. Maaltijden, accomodatie, evenals de activiteiten met toegangsprijs kunnen uiteraard ook los worden besteld. Vergeet niet aan te geven indien je een van de beperkt beschikbare activiteiten wilt bijwonen. Deze zijn niet inbegrepen bij de Topdeal ivm te kiezen tijdssloten.
Klik bij “Combideals” op “producten bekijken” om de verschillende combinaties van activiteiten te bestellen. De uitleg van elke combideal staat in de beschrijving.
Klik bij “Toegangskaarten” op “producten bekijken”. Hier kun je losse kaarten voor het lezingenprogramma in het NIOZ.

Bed reserveren…. ook voor meer personen mogelijk….

2. Klik op winkelmand en check je bestelling.

3. Klik vervolgens op “Doorgaan naar afrekenen” en vul hier je persoonlijke gegevens in. Hiermee wordt een account voor je aangemaakt.

Na de bevestiging moet je zelf het bedrag overmaken. Als deze binnen is, krijg je daarvan bericht en is je bestelling en dus je plaats geregeld.

4. Je ontvangt een email met je persoonlijke bestelling.Betaalmethode

Hoe betalen?
Dit moet je zelf doen via een bankoverschrijving (via de website van je bank of de mobiele app).

De werkgroep kan geen BTW-factuur leveren.Annuleren

In principe geldt dat bij annuleren van de accomodatie bij StayOkay de volledige prijs in rekening wordt gebracht vanaf een bepaalde datum. Wanneer dit exact is, wordt snel op deze plek bekend gemaakt.

Voor het annuleren van toegangskaarten en maaltijden, geldt dat je 15 februari, je geld terug kunt krijgen. Na 15 februari is restitutie helaas niet mogelijk.Privacy policy

Lees hier onze privacy policy.